A Széchenyi Kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, államilag támogatott, likviditási problémákat kezelő hitelkonstrukció.
Segítségével a pályájuk kezdetén lévő, de legalább már egy éve működő vagy akár már régóta tevékenykedő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárással szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez juthatnak.

Széchenyi Forgóeszközhitel
Széchenyi forgóeszközhitel a vállalkozás tevékenységéhez szükséges forgóeszközök és/vagy szolgáltatások beszerzésére szolgál.
A Széchenyi Forgóeszközhitelben adható minimális hitelösszeg 1 millió Ft, a maximális hitelösszeg 25 millió Ft, és ezek között 100 ezer forintonként emelkedő összegű lehet.

 

Széchenyi Beruházási Hitel
Széchenyi Beruházási hitel a vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozása.
Segítségével a pályájuk kezdetén lévő, de legalább már két éve működő vagy akár már régóta tevékenykedő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárással beruházási hitelhez juthatnak.
A hitel célja:

  • ingatlan építése, vásárlása, fejlesztése;
  • új vagy használt gép, berendezés, egyéb tárgyi eszköz beszerzése;
  • a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz-beszerzés


Agrár Széchenyi Kártya

Az Agrár Széchenyi Kártya az ügyfelek számára a mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával kapcsolatos tevékenységhez kedvezményes kamatozású és garanciadíjú folyószámlahitel biztosításával nyújt segítséget, melynek célja, hogy vállalkozók szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez jussanak.
Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó hitelkeret 500 ezer és 25 millió Ft között, 500 ezer forintonként emelkedő összeg lehet. A hitel azonnal felhasználható és a visszatörlesztett összeg újra használatba vehető.

A kapcsolatot felveheti velünk itt.